Szűrés

A(z) Sony Ericsson-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony Ericsson újdonsága bemutatkozik: Xperia arc S

2011. augusztus 31. -

A Sony Ericsson ma a berlini IFA kiállítás kapcsán megrendezett sajtótájékoztatón mutatta be az Xperia arc S készüléket. Az Xperia család legújabb tagja a díjnyertes Xperia arc okostelefonra épül, 1,4 GHz-es processzorral és a Sony 3D panoráma technológiájával rendelkezik, valamint hozzáférést kínál a Sony Entertainment Network „Music Unlimited” és “Video Unlimited” szolgáltatásaihoz.

Tovább

Októberben érkezik az Xperia mobilok frissítése

2011. augusztus 25. -

A 2011-es Xperia család új funkciói és tulajdonságai egy széleskörű szoftverfrissítés keretében, 2011 októberétől lesznek elérhetőek. A 2011-es Xperia okostelefonok többek közt olyan újdonságokkal szolgálnak, mint a Sony Ericsson egyedülálló Facebook inside Xperia megoldása és a Sony 3D kamera funkciója. A szoftverfrissítés emellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az új Android Gingerbread 2.3.4 platform összes előnyét kihasználják. Az új szoftverrel rendelkező egyik első készülék az Xperia neo V.

Tovább

A Sony Ericsson bejelentette Live with Walkman készülékét

2011. augusztus 22. -

Ma hivatalosan bejelentette a gyártó a zenére és a közösségi oldalak használatára kihegyezett Android 2.3 operációs rendszerű mobiltelefonját, a Sony Ericsson Live with Walkman-t.

Tovább

A Vodafone-nál debütált az Xperia Mini Pro

2011. augusztus 17. -

Megérkezett a méltán sikeres Sony Ericsson X10 Mini Pro utódja, ami a tökéletesítések révén még népszerűbb lehet elődjénél. Lássuk, mik a két modell közti különbségek!

Tovább